Web Analytics Made Easy - Statcounter

«حسن ضیاءالدینی» مدیر کل دفتر سلامت وزارت آموزش و پرورش در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا در پاسخ به این سوال که مدارس چه‌ استان‌هایی به دلیل شیوع کروناویروس تعطیل است؟ گفت: تصمیم راجع به تعطیلی مدارس به دلیل شیوع کروناویروس بر عهده وزارت بهداشت و دانشگاه‌های علوم پزشکی استان‌ها است.

وی ادامه داد: تا این لحظه به جز استان قم که بنا به اعلام دانشگاه علوم پزشکی مدارسش تعطیل شده،‌ هیچ استان دیگری تعطیل نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خوشبختانه در کل کشور مشکلی در میان دانش‌آموزان پیش نیامده و تا به حال هیچ گزارشی مبنی بر اینکه دانش‌آموزی در مدارس ما به کرونا مبتلا شده باشد، ارائه نشده است.

مدیر کل دفتر سلامت وزارت آموزش و پرورش افزود: از هفته پیش آموزش راه‌های پیشگیری از کرونا و تمام نکات بهداشتی به دانش آموزان را آغاز کرده‌ایم.  ما تمام اصول بهداشت فردی و جمعی را به دانش‌آموزان آموخته‌ایم و همه این دستورالعمل‌ها در تمام پوسترهایی که در مدارس نصب شده، عنوان شده است.

ضیاالدینی در پاسخ به این سوال که به جز قم مدارس کدام استان‌ها به علت شیوع کرونا تعطیل خواهند شد؟ گفت: تعطیلات مدارس بر اثر کرونا به عهده وزارت بهداشت است،‌ وزارت بهداشت هرجایی را که تشخیص دهد با همکاری ادارات کل آموزش و پرورش استان‌ها تعطیل اعلام خواهد کرد و ما نیز با آنها هماهنگ هستیم.

وی تاکید کرد: از خانواده‌ها می‌خواهیم که به شایعه‌ها توجه نکنند و حتما به هر خبری که از روابط عمومی وزارت بهداشت اعلام می‌شود توجه کنند، زیرا در حال حاضر برخی کانال‌ها استرس ایجاد می‌کنند که اغلب آنها شایعه است.

مدیر کل دفتر سلامت وزارت آموزش و پرورش در پایان اظهار داشت: در حال حاضر مهم‌ترین کار این است که بهداشت فردی را به مردم آموزش دهیم،‌ مردم باید بدانند که چه کارهایی باید انجام دهند تا از گسترش این ویروس جلوگیری به عمل بیاید، زیرا با فرهنگ‌سازی بسیاری از مشکلات حل خواهند شد.  

منبع: ایلنا

کلیدواژه: مدرسه کرونا آموزش و پرورش وزارت بهداشت استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۸۱۵۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کیفیت بخشی به مقوله آموزش از اولویت‌های وزارت آموزش و پرورش

  به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، احمد محمودزاده در سفر به خوزستان و نشست با مدیران و مسئولان آموزش و پرورش استان، کیفیت بخشی به مقوله آموزش را از اولویت‌های وزارت آموزش و پرورش عنوان کرد و گفت: معاونت‌های آموزشی آموزش و پرورش باید مهندسی کیفیت آموزشی را سرلوحه کار خود قرار دهند.   وی افزود: پارسال عملکرد آموزش و پرورش برای کیفیت بخشی به آموزش مناسب نبود و سیمای آموزشی خوبی را در سال‌های گذشته شاهد نبودیم.   محمودزاده ادامه داد: بخشی از کار آموزش و پرورش کیفیت بخشی به جریان علمی مدارس است که در این‌مسیر مسئولان آموزش و پرورش در استان‌ها باید با قدرت ورود کنند.   معاون وزیر و رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش و پرورش با تاکید بر توجه داشتن به حوزه پرورشی، اضافه کرد: ۴۳ شاخص آموزشی در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش تعیین شده که بیشتر این شاخص‌ها مربوط به حوزه پرورشی است.   وی با تاکید بر اهتمام معاونت‌های پرورشی به اجرای برنامه‌های تربیتی و دینی در مدارس، گفت: توانمندسازی معلم‌ها به لحاظ معیشتی و علمی از دیگر اقدامات مهم در حوزه آموزش و پرورش است.

دیگر خبرها

  • تجلیل از معلمان ایرانی در آنکارا
  • بیمارستان رازی کوهدشت سال ۱۴۰۴ افتتاح می‌شود
  • کیفیت بخشی به مقوله آموزش از اولویت‌های وزارت آموزش و پرورش
  • تکمیل بیمارستان رازی کوهدشت تا پایان سال ۱۴۰۴
  • مهارت‌آموزی در کنار تحصیل در مدارس ضروری است
  • مازندران رتبه های برتر المپیادهای دانش آموزی را دارد
  • باز شدن گره استخر دانش آموزی قوچان به دستان آب و فاضلاب
  • راه‌اندازی اردوگاه دانش‌آموزی چمعالی بعد از ۱۸ سال
  • تعیین تکلیف اردوگاه دانش‌آموزی شهید چمران پس از ۱۸ سال
  • نیمی از مدارس کشور مربی پرورشی ندارند/ افزایش اردوهای دانش آموزی