Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-04@21:05:05 GMT

تابستان امسال هیچ مدرسه ای در قم تعطیل نخواهد بود

تاریخ انتشار: ۲۳ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۷۷۹۰۵

تابستان امسال هیچ مدرسه ای در قم تعطیل نخواهد بود

ایسنا/قم نایب رئیس کمیته همکاری‌های حوزه و آموزش و پرورش از فعال بودن مدارس در ایام تابستان با همکاری حوزه علمیه خبر داد.

 علیرضا رحیمی، مدیرکل آموزش و پرورش استان قم طی سخنانی در نشست مشترک نمایندگان حوزه‌ علمیه در ۱۱حوزه یادگیری سازمان پژوهش و برنامه ریزی وزارت آموزش و پرورش که در دبیرخانه ستاد همکاری‌ها برگزار شد، اظهارکرد: امروز در موقعیت میدان عمل قرار داریم که باید به بسیاری از طرح‌ها و برنامه‌هایی که بر زمین مانده است جامع عمل بپوشانیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نایب رئیس کمیته همکاری‌های استان قم افزود: امسال فراخوانی را از مراکز و مؤسسات حوزوی داریم که در عرصه های فرهنگی، تبلیغی، ترویجی، تربیتی، تهذیبی چه کمکی می توانند به آموزش و پرورش استان داشته باشند.

رحیمی با بیان اینکه شعار امسال اداره کل آموزش و پرورش استان قم"در تابستان هیچ مدرسه ای تعطیل نخواهد بود" است، ادامه داد: از همین فرصت استفاده کرده و از مجموعه های متعدد حوزوی تقاضا داریم با ظرفیت های متعددی که دارند پای کار باشند تا نسبت به توانمند سازی دانش آموزان و حتی کادر مدارس برنامه جامع و متقنی را در تابستان ۱۴۰۱ اجرا کنیم.

معاون سابق پژوهش و برنامه ریزی ستاد همکاری‌ها با اشاره به نقش مهم و کلیدی نمایندگان حوزه علمیه در ۱۱ حوزه یادگیری سازمان پژوهش و برنامه ریزی وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: سه وظیفه مهم در راستای رسالتی که دارید برای نمایندگان این عرصه وجود دارد که عبارتند از؛ عرصه مواد درسی، تولید محتوا در ۱۱ حوزه یادگیری، ارائه نظرات تخصصی و کارشناسی به سازمان پژوهش که در این دوره با قوت و شتاب بیشتری شکل خواهد گرفت، فعالیت در عرصه مدارس که با توجه به شعاری که امید داریم به شعور تبدیل گردد، نیازمند حضور فعال مجموعه های حوزوی در تابستان مدارس هستیم و در نهایت حضور مؤثر حوزه‌علمیه خواهران در بحث مدارس پیش دبستانی است که مجموعه حوزه‌های علمیه می توانند با در اختیار قرار دادن فضا و امکانات از سوی آموزش و پرورش استان، این شرایط را در زمانی که هر دو مجموعه در تعطیلات عادی به سر می برند، شکل بگیرد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان قم تصریح کرد: حضور مجموعه های حوزوی در خصوص مسائل مربوط به «آشنایی با مهدویت»، «تعلیم و تربیت کودک»، «روانشناسی کودک و نوجوان»، «فعالیت های اردویی وجهادی»، «تهذیب و تربیت»، «احکام و معارف اسلامی»، «سبک زندگی اسلامی» موضوعاتی است که می‌تواند تابستان پرباری را برای دانش آموزان، خانواده ها و خانواده بزرگ آموزش و پرورش استان رقم بزند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی منطقه قم آموزش و پرورش استان همکاری ها استان قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۷۷۹۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کیفیت بخشی به مقوله آموزش از اولویت‌های وزارت آموزش و پرورش

  به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، احمد محمودزاده در سفر به خوزستان و نشست با مدیران و مسئولان آموزش و پرورش استان، کیفیت بخشی به مقوله آموزش را از اولویت‌های وزارت آموزش و پرورش عنوان کرد و گفت: معاونت‌های آموزشی آموزش و پرورش باید مهندسی کیفیت آموزشی را سرلوحه کار خود قرار دهند.   وی افزود: پارسال عملکرد آموزش و پرورش برای کیفیت بخشی به آموزش مناسب نبود و سیمای آموزشی خوبی را در سال‌های گذشته شاهد نبودیم.   محمودزاده ادامه داد: بخشی از کار آموزش و پرورش کیفیت بخشی به جریان علمی مدارس است که در این‌مسیر مسئولان آموزش و پرورش در استان‌ها باید با قدرت ورود کنند.   معاون وزیر و رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش و پرورش با تاکید بر توجه داشتن به حوزه پرورشی، اضافه کرد: ۴۳ شاخص آموزشی در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش تعیین شده که بیشتر این شاخص‌ها مربوط به حوزه پرورشی است.   وی با تاکید بر اهتمام معاونت‌های پرورشی به اجرای برنامه‌های تربیتی و دینی در مدارس، گفت: توانمندسازی معلم‌ها به لحاظ معیشتی و علمی از دیگر اقدامات مهم در حوزه آموزش و پرورش است.

دیگر خبرها

  • ضرورت توجه به مدرسه محوری در آموزش وپرورش
  • مدرسه باید واقعیت جامعه باشد/ ۵۰۰ تا ۷۰۰ هزار معلم مخالف مدرک دانشگاهی خود آموزش می‌دهند
  • المپیاد علمی سراسری طلاب حوزه‌های علمیه پاکستان برگزار شد
  • کیفیت بخشی به مقوله آموزش از اولویت‌های وزارت آموزش و پرورش
  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به حوزه آموزش و پرورش بردسکن
  • تلاش برای استخدام طلبه های زن در آموزش و پرورش
  • برای جذب فارغ‌التحصیلان حوزه علمیه با آموزش و پرورش وارد گفت‌وگو شدیم
  • فرسودگی۷۰ درصد مدارس شهرستان قوچان
  • ۷۰ درصد مدارس شهرستان قوچان فرسوده است
  • تغییر عناوین و حجم دروس مدارس برای اجرای برنامه‌های پرورشی